Waarom Rijschool Maas?

Rijschool Maas streeft ernaar op een leuke, professionele manier leerlingen op te leiden voor het B-rijbewijs. Ben je gemotiveerd en wil je straks gaan genieten van de vrijheden die een rijbewijs je biedt, dan ben je van harte welkom. Houd er rekening mee dat er een wachtlijst kan zijn, dus reageer op tijd.

Ellen Maas-Bosvelt
'Rijinstructeur'

Rijschool Maas rijdt in de omgeving van Kudelstaart, Aalsmeer, Uithoorn en Nieuwveen en heeft 1 vrouwelijke rij-instructeur, Ellen Maas. Je krijgt dus niet steeds een andere instructeur. Daardoor is de begeleiding persoonlijk. Verder zijn de rijlessen privé. Er zitten geen andere leerlingen bij je in de auto. Je wordt thuis, op school, of op je werk opgehaald en/of teruggebracht, mits dit in de buurt is van Aalsmeer. De auto is een zwarte Audi A3 uit 2015. Rijschool Maas is van start gegaan in 2008. Inmiddels hebben vele leerlingen hun rijbewijs gehaald. Ook beschikken wij nu over een Seat Ibiza ST Automaat! Hierdoor kunnen wij ook mensen die liever in een automaat rijden helpen met het halen van hun rijbewijs.

Over Ellen

Na vele jaren als trainer/coach te hebben gewerkt bij Joop van den Ende Theaterproducties en bij BCC Electro speciaalzaken voelde ik de behoefte om meer voor kwaliteit te willen gaan dan voor kwantiteit. Daarom wilde ik mijn eigen bedrijf opstarten. Omdat ik het opleiden en trainen van (jonge) mensen altijd graag heb gedaan ben ik de opleiding voor rij-instructeur gaan volgen. Inmiddels geef ik al 10 jaar met heel veel plezier rijles. Ik ben getrouwd met René Maas die ook een eigen bedrijf runt. We hebben samen 2 volwassen jongens die bij mij ook hun rijbewijs hebben gehaald.